Makine profesionale elektrike Ultra Max II 795 Standard Series – Graco

Ka sasi

Pesha 45 kg
Fuqia: 2.0 Hp
Presioni (max): 227 bar
Rrjedhëshmeria: 4.1 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Motori: 2.0 Brushless DC

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 17E639
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Pesha 45 kg
Fuqia: 2.0 Hp
Presioni (max): 227 bar
Rrjedhëshmeria: 4.1 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Motori: 2.0 Brushless DC
____________________________________________
Për punime me:
Bazë
Akrilikë
Smalt
Latex
Bojë e Brendshme
Bojë e Jashtme
____________________________________________
Elementet shtesë:
-Dorezë: PCY 17Y043 Contractor
-Filtër 287032 Easy-Out
-Pipë: LP517, 246215 RAC X ™ Gardë
-Gypë: BlueMax H II gete (1/4 x 15 m )
-Çelës 15F446 , çelës rregullueshëm 111733
“Afati i lifterimit 15 dite”

Brendi

Graco