Manometër i shtypjës 1/8″ – RBM

4.49 4.99 
Ka sasi

Njësi matëse: bar/psi
Presioni: 0 – 10 bar
Diamteri: 1/8″3.99

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Njësi matëse: bar/psi
Presioni: 0 – 10 bar
Diamteri: 1/8″

Informacion shtesë

Presioni

0-10 bar, 0-16 bar

Brendi

RBM