Masazher Column – VALA

49.90 
Ka sasi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm
Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 960 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: CL1003
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm
Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 960 mm
Enë sapuni me krom

Brendi

VALA