Matës laserikë – NEO

59.00 
Ka sasi

Rangu: 40 m
Saktësia: ±2 mm
Njësitë: m/ft/inch
Memorje: Po, 20
Niveli i sigurisë: IP65
Tipi i baterisë: 2 x AAA

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 75-203

Përshkrimi

Matja e distancës: 40 m
Saktësia: ±2 mm
Njësitë: m/ft/inch
Memorje: Po, 20
Niveli i sigurisë: IP65
Tipi i baterisë: 2 x AAA

Brendi

Neo Tools