Mbajtese për burmashin VERTO

25.00 
Ka sasi

Mbajtëse për burmashin VERTO me udhëtim 60 mm. Unaza e fiksimit me diametër 43 mm lejon instalimin e sigurt të të gjitha stërvitjeve të ndikimit. Doreza lejon drejtimin vertikal të burmashines.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 65H105

Përshkrimi

Mbajtëse për burmashin VERTO me udhëtim 60 mm. Unaza e fiksimit me diametër 43 mm lejon instalimin e sigurt të të gjitha stërvitjeve të ndikimit. Doreza lejon drejtimin vertikal të burmashines. Vidhosja e rregullimit lejon rregullimin e saktë të thellësisë së shpimit. Vrimat në bazën e qëndrimit lejojnë që të bashkëngjitni makinën anësore dhe të rregullojnë me siguri objektet e shpuara. Marka VERTO ofron pajisje të ndryshme për të gjithë entuziastët DIY.

Brendi

Verto