Mbrojtëse e gjurit – NEO

12.90 
Ka sasi

Mbrojtësa e gjurit NEO sigurojnë mbrojtje të gjurit kundër brusjeve dhe gërvishtjeve. Mbulesa plastike eliminon pabarazinë, gjë që përmirëson ndjeshëm komoditetin e punës.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Mbrojtësa e gjurit NEO sigurojnë mbrojtje të gjurit kundër brusjeve dhe gërvishtjeve. Mbulesa plastike eliminon pabarazinë, gjë që përmirëson ndjeshëm komoditetin e punës. Mbrojtje shtesë sigurohet nga futjet xhel që thithin ndikimet. Rripat fleksibël të neoprene, të rregullueshëm me Velcro, mbajnë në vend  gju duke mbajtur rehati. Markimi CE është një garanci e sigurisë që dëshmon se produkti i plotëson të gjitha kërkesat e BE-së. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Brendi

Neo Tools