Metër laserike – Bormann

49.00 
S'ka sasi

Matja e distancës: 0.05 – 60 m
Matja e saktë: ±1.5mm
Kalimi me laser: 635 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BDM6000

Përshkrimi

Matja e distancës: 0.05 – 60 m
Matja e saktë: ±1.5mm
Kalimi me laser: 635 mm

Brendi

Bormann