Mini furrë me pllakë për gatim

99.00 
S'ka sasi

Fuqia e furrës: 2000W
Pllaka elektrike:
– pllaka e madhe: 1000W (Ø187mm)
– pllaka e vogël: 600W (Ø155mm)
Kapaciteti i pllakës: 38L

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042564560

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia e furrës: 2000W
Pllaka elektrike:
– pllaka e madhe: 1000W (Ø187mm)
– pllaka e vogël: 600W (Ø155mm)
Kapaciteti i pllakës: 38L
Rregullimi i temperaturës: 100-230°C
3 mënyra të punës së furrës:
– nxehësi i sipërm+skara
– nxehësi i poshtëm
– dy nxehës+skara
Funksioni i orës: 0-60 min me alarm
Funksioni për skarë
Funksion për qarkullimin e ajrit
Elemente ngrohëse: çelik që nuk ndryshket

Shtojca:
– tava
– grila me mbajtës
– pirun për skarë me mbajtës

Brendi

ISKRA