Mini shporet ISKRA HL38RCT WHITE

99.00 
S'ka sasi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia e furrës: 2000W
• Pllaka elektrike:
– pllaka e madhe: 1000W (Ø187mm)
– pllaka e vogël: 600W (Ø155mm)

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042565017

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia e furrës: 2000W
• Pllaka elektrike:
– pllaka e madhe: 1000W (Ø187mm)
– pllaka e vogël: 600W (Ø155mm)
• Kapaciteti i pllakës: 38L
• Rregullimi i temperaturës: 100-230°C
• 3 mënyra të punës së furrës
– nxehësi i sipërm+skara
– nxehësi i poshtëm
– dy nxehës+skara
• Funksioni i orës: 0-60 min me alarm
• Funksioni për skarë
• funksion për qarkullimin e ajrit
• elemente ngrohëse: çelik që nuk ndryshket
• shtojca:
– tava
– grila me mbajtës
– pirun për skarë me mbajtës

Brendi

ISKRA