Moment gidore 60-330Nm – NEO TOOLS

85.00 
Ka sasi

Diametri: 1/2″
Gama e punës: 60 deri në 330 Nm
Saktësia:
+/- 3% për fijet në të djathtë
+/- 6% për fijet në të majtë

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 08-837
Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Diametri: 1/2″
Gama e punës: 60 deri në 330 Nm
Saktësia:
+/- 3% për fijet në të djathtë
+/- 6% për fijet në të majtë

Brendi

Neo Tools