Mop që pastrohet për Braava m6

27.00 
Ka sasi

Lecka e lagur të pastrimit të lagur përdorin fibra thithëse për të prishur rrëmujë ngjitëse, njollë *, dhe yndyrat e kuzhinës

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4643570

Përshkrimi

Lecka e lagur të pastrimit të lagur përdorin fibra thithëse për të prishur rrëmujë ngjitëse, njollë *, dhe yndyrat e kuzhinës *Testuar në mënyrë të pastër në vend.

Brendi

iRobot