Motorr sharrë 55cc – Nakayama

115.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 55 cm3
Fuqia: 3.4 HP
Gjatësia e tehut: 500 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: PC5500

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 55 cm3
Fuqia: 3.4 HP
Lloji i motorit: dytaktësh
Ftohja ajrore e motorit
Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 550 ml
Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 260 ml
Gjatësia e tehut: 500 mm
Hapat e motorit: 1.5 mm (.325″)
Pesha: 5.5 Kg

Brendi

Nakayama