Motorr sharrë me Benzinë 2 KW – GRAPHITE

140.00 
S'ka sasi

Fuqia: 2 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 rpm
Gjatësia e tehut: 16″ / 400 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 89G940

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 52 cm3
Fuqia: 2 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 rpm
Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 550 ml
Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 260 ml
Gjatësia e tehut: 16″ / 400 mm
Pesha: 4.9Kg

Brendi

Graphite