Mulli për mprehje GRAPHITE

119.00 
Ka sasi

Mulli për mprehje GRAPHITE, mulli për mprehje për tavolinë, 370W, rrota e rëndë 150×12.7 mm, shpejtësia 2.850 min-1, gjerësia e grilës 25 mm.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G383

Përshkrimi

Mulli për mprehje GRAPHITE, mulli për mprehje për tavolinë, 370W, rrota e rëndë 150×12.7 mm, shpejtësia 2.850 min-1, gjerësia e grilës 25 mm, llampa ndriçuese me shumë shtresa, mbështjellja e statorit të bakrit, dimensionet e pajisjes (LxWxH) 360x250x290 mm, pesha 9.5 kg, është projektuar për të përpunuar materiale të forta. Diametri maksimal i rrotave të bluarjes është 150 mm. Mullçeri është i drejtuar nga motori me induksion me dredhërimin e bakrit. Ajo përmban temperaturë të lartë dhe trup rezistent ndaj dëmtimit të bërë nga aliazh alumini. Shpejtësia maksimale e rrotave pa ngarkesë është 2950 rpm. Përveç kësaj ky mulli përmban llambë ndriçuese me shumë ndriçim, sirtar për ftohje dhe mburoja e syrit të rregulluar (mburoja e majtë me xham zmadhues). Grupi i grirësve përfshin: Mburoja e Shkëndijave, rrota dhe set i bulonave, vida dhe rondele. Pajtueshmëria me standardet evropiane është konfirmuar me certifikatën CE.

Brendi

Graphite