Ndarës elektrik 3 priza – KLAN

2.00 
S'ka sasi

• Modeli: DG-ZD01/01-2
• Spina gjashtëkëndëshe: 1x
• Euro spina: 2x
• Tensioni: 250V
• Frekuenca: 50Hz
• Qarku nominal: 16A

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 8430552052530

Përshkrimi

• Emri: ndarës elektrik 3 priza
• Modeli: DG-ZD01/01-2
• Spina gjashtëkëndëshe: 1x
• Euro spina: 2x
• Tensioni: 250V
• Frekuenca: 50Hz
• Qarku nominal: 16A
• Klasi i mbrojtjes: I
• IP mbrojtja: IP20
• Ngarkesa maksimale: 3500W
• Ngjyra: bardhë

Brendi

Klan Periferija