Ngjitës për rrjetë i bardh 25 kg – WEBER

6.90 
Ka sasi

Kapacitetet: 25 kg
Ujë i shtuar: 6.5 – 7l
Koha e hapur: 3h
Për pllaka: EPS / XS
Konsumi i produktit: 8-10 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3005L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë
Për EPS dhe XPS.
– përgatitet dhe aplikohet kehtësisht;
– prodhuar nga lëndë të para cilësore;
– pjesë e sistemit të fasdës webertherm max;
– pjesë e sistemit të fasdës webertherm basic;
Webertherm special W është ngjitës dhe rrafshues, me bazë çimento gri, mbushës cilësorë dhe aditivë të përshtatshëm. Përdoret për ngjitjen e oaneleve izoluese prej EPS dhe XPS njëkohësisht përdoret edhe për rrafshimin e sipërfaqes së tyre për të krijuar shtresën e armuar ku aplikohet rrjeta e fasadës. Pjesë e sistemit të fasdës webertherm max
Kapacitetet: 25 kg
Ujë i shtuar: 6.5 – 7l
Koha e hapur: 3h
Për pllaka: EPS / XS
Konsumi i produktit: 8-10 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Brendi

Weber