Nxemëse elektrike 1500W PN1500 – ISKRA

52.99 
S'ka sasi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
Fuqia: 1500W
2 fuqi të ngrohjes:
– Fuqia 1: 750W
– Fuqia 2: 1500W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042568568

Përshkrimi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
Fuqia: 1500W
2 fuqi të ngrohjes:
– Fuqia 1: 750W
– Fuqia 2: 1500W
Këmbëzë me mundësi montimi në mur
Ruajtje automatike e nxehtësisë
Mbrojtja nga mbinxehja
Termostat
Indikator i gjendjes
Dimensionet e kutisë (në mm):
655 (GJ) x 120 (GJ) x 500 (L)

Brendi

ISKRA