Nxemëse infrared 1500W – NEO TOOLS

119.99 
S'ka sasi

Fuqia: 1500 W
Sipërfaqja nxemëse: 9 m2
Niveli mbrojtës: IP44

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Fuqia: 1500 W
Sipërfaqja nxemëse: 9 m2
Niveli mbrojtës: IP44

Brendi

Neo Tools