Nxemëse infrared panel 600W – NEO TOOLS

149.99 
S'ka sasi

Fuqia: 600W
Sipërfaqja nxemëse: 18 – 24 m2
Niveli mbrojtës: IP24

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Paneli i ngrohjes përdor një metodë inovative të ngrohjes me energji. Radiatori kursen 65% më pak në krahasim me ngrohjen tradicionale. Efikasiteti i shndërrimit të energjisë arrin 98%. Temperatura e rehatshme ndihet menjëherë pas ndezjes së saj. Paneli i ngrohjes nuk kërkon kohë ngrohjeje. Kohëmatësi javor lejon të planifikoni saktësisht funksionimin e pajisjes, të vendosni temperaturën dhe kohën e punës. Produkti është i pajisur me telekomandë. Karakteristikë: Elementi i ngrohjes – kristali i karbonit, detektori i dritares së hapur, sensori kundër ngrirjes.

Brendi

Neo Tools