Nxemëse konvektor 2000W , WIFI – NEO TOOLS

139.99 
Ka sasi

Fuqia: 2000 W
Shkalla e nxemjës: 5 45°C
Sipërfaqja nxemëse: 20 – 25 m2
Niveli i mbrojtjës: IP24

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Fuqia: 2000 W
Shkalla e nxemjës: 5 45°C
Sipërfaqja nxemëse: 20 – 25 m2
Niveli i mbrojtjës: IP24

Brendi

Neo Tools