Nxemëse konvektor CH-2020F STAND – ISKRA

29.90 
S'ka sasi

Fuqia: 1700-2000W
3 fuqi ngrohëse:
Fuqia 1: 750 W
Fuqia 2: 1250 W
Fuqia 3: 2000 W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830076851124

Përshkrimi

Tension: 220V-240V ~ 50Hz
Fuqia: 1700-2000W
3 fuqi ngrohëse:
Fuqia 1: 750 W
Fuqia 2: 1250 W
Fuqia 3: 2000 W
Qëndrim i lirë
Mbrojtje nga mbinxehja
Termostat

Brendi

ISKRA