Nxemëse me fuzë 2ne1, 2400W – NEO TOOLS

55.00 
S'ka sasi

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: manuale
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: manuale
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;
Mbrojtje nga mbinxehja;
Struktura e fortë dhe e shfaqur;
Dorezë e izoluar, e sigurt;
Mënyra e ngrohjes: gjysmë ngrohje / ngrohje e njohur;
Mënyra e ventilatorit: shpejtësia e ulët / mesatare / e lartë;
Shfaqja dhe vendosja e temperaturës;

Brendi

Neo Tools