Nxemese me naft 30kw – NEO TOOLS

399.99 
Ka sasi

Fuqia: 30 kW
Rezervuar karburanti 34l
Konsumi i karburantit: 2.8l/orë
Rrjedha e ajrit: 750 m3/orë
Niveli mbrojtëse: IPX4

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrim

Fuqia: 30 kW
Rezervuar karburanti 34l
Konsumi i karburantit: 2.8l/orë
Rrjedha e ajrit: 750 m3/orë
Niveli mbrojtëse: IPX4
Dhoma e djegies është bërë prej çeliku inox dhe të ftohur me ajër. Një sensor i flakës sigurohet për rritjen e sigurisë. Nëse karburanti është shterur, ngrohësi do të ndalet. Ekrani i nivelit të vajit ndihmon në leximin e lehtë të furnizimit të mbetur të karburantit. Ngrohësi është i pajisur me një kontroll manual të termostatit për paravendosjen e temperaturës dhe një ekran aktual të temperaturës. Produkti është i vlerësuar me IPX4 dhe i përshtatshëm për operim në shi të lehtë.

Brendi

Neo Tools