Nxemëse me rrymë DL03 – ISKRA

29.99 
S'ka sasi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
Fuqia: 1700W-2000W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561996

Përshkrimi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
Fuqia: 1700W-2000W
3 fuqi të ngrohjes:
– Fuqia 1: 750W
– Fuqia 2: 1250W
– Fuqia 3: 2000W
• Vetëqëndrueshme
• Ruajtje automatike e nxehtësisë
• Mbrojtja nga mbinxehja
• Termostat
• Indikator i gjendjes
• Doreza për bartje
• Dimensionet e kutisë (në mm):
725 (GJ) x 140 (GJ) x 475 (L)

Brendi

ISKRA