Nxemëse me rrymë ISKRA DL01S

34.99 
S'ka sasi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
fuqia: 1700W-2000W
3 fuqi të ngrohjes:
fuqia 1: 750W
fuqia 2: 1250W
fuqia 3: 2000W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561972

Përshkrimi

Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
fuqia: 1700W-2000W
3 fuqi të ngrohjes:
fuqia 1: 750W
fuqia 2: 1250W
fuqia 3: 2000W
Vetëqëndrueshëm
Ruajtje automatike e nxehtësisë
Mbrojtja nga mbinxehja
Termostat
Indikator i gjendjes

Brendi

ISKRA