Nxemëse me rrymë Turbo DL03S – ISKRA

42.99 
S'ka sasi

• Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
• fuqia: 1700W-2000W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042562009

Përshkrimi

• Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
• fuqia: 1700W-2000W
• 3 fuqi të ngrohjes:
– Fuqia 1: 750W
– Fuqia 2: 1250W
– Fuqia 3: 2000W
• Ventilator
• Vetëqëndrueshme
• Ruajtje automatike e nxehtësisë
• Mbrojtja nga mbinxehja
• Termostat
• Indikator i gjendjes
• Doreza për bartje
• Dimensionet e kutisë (në mm):
725 (GJ) x 140 (GJ) x 475 (L)

Brendi

ISKRA