Paisje për iRobot Dual virtual Wall

54.00 
Ka sasi

Përdorni një Barrierë Virtuale të Murit të Modalitetit të Dyfishtë për të menaxhuar se ku pastron roboti juaj. Modaliteti Virtual i Murit bllokon hapjet deri në 10 metra, duke e mbajtur Roomba në dhomat që dëshironi të pastrohen dhe jashtë atyre që nuk dëshironi. Halo Mode krijon një zonë me diametër 4 këmbë për të mbajtur jashtë sendeve që dëshironi të mbroni. E pajtueshme me Robotët e Serive Roomba 500, 600, 700, 800, 900, e, i dhe s.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4469425

Përshkrimi

Përdorni një Barrierë Virtuale të Murit të Modalitetit të Dyfishtë për të menaxhuar se ku pastron roboti juaj. Modaliteti Virtual i Murit bllokon hapjet deri në 10 metra, duke e mbajtur Roomba në dhomat që dëshironi të pastrohen dhe jashtë atyre që nuk dëshironi. Halo Mode krijon një zonë me diametër 4 këmbë për të mbajtur jashtë sendeve që dëshironi të mbroni. E pajtueshme me Robotët e Serive Roomba 500, 600, 700, 800, 900, e, i dhe s.

Brendi

iRobot