Pastruëse ajri 3 IN 1 HEPA H13 – NEO TOOLS

119.00 
Ka sasi

Kapaciteti (CADR) 150 m3 / orë
Sipërfaqja maksimale e dhomës 18 m2
Fuqi 35W
Filtra: paraprak, HEPA H13, karbon
Kohëmatës
4 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Indeksi i cilësisë së ajrit
Treguesi i veshjes së filtrit
Niveli i zhurmës 30-52 dB

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Kapaciteti (CADR) 150 m3 / orë
Sipërfaqja maksimale e dhomës 18 m2
Fuqi 35W
Filtra: paraprak, HEPA H13, karbon
Kohëmatës
4 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Indeksi i cilësisë së ajrit
Treguesi i veshjes së filtrit
Niveli i zhurmës 30-52 dB

Pastrues ajri me sistem filtrimi me 3 faza, dritë nate dhe funksion me kohëmatës.
Filtri HEPA shumë efikas filtron 99.97% të grimcave të imëta të pluhurit, polenit, marimangave dhe ndotësve të ajrit me PM 2.5. Filtri i karbonit aktiv filtron aromat e gatimit dhe pirjes së duhanit. Një filtër paraprak i imët mban flokët, thekon dhe garzë në vend për një ajër më të shëndetshëm dhe më të pastër. Shpejtësia e ulët me një nivel zhurme prej 30 dB siguron gjumë dhe pushim të pashqetësuar. Me shpejtësi të lartë dhe vëllim të moderuar, ajri në dhomë pastrohet në mënyrë më efektive. Kontrolloni përmes një paneli prekës me tregues të cilësisë së ajrit dhe konsumit të filtrit. Punon në mënyrë efektive në një sipërfaqe deri në 18 m2

Brendi

Neo Tools