Pastruëse ajri 6 IN 1, UVC lamp – NEO TOOLS

450.00 
Ka sasi

Kapaciteti (CADR) 420 m3 / orë
Sipërfaqja e dhomës prej 50 m2
Fuqia 65W
Filtra: para-filtër, HEPA H11, karbon, fotokatalitik
Llambë baktervrasëse dhe virucide UVC
Jonizues ajri (10 milion jone / cm3)
Lagështues i ajrit
Telekomandë
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Sensori PM2.5
Treguesi i cilësisë së ajrit, temperaturës dhe lagështisë
Niveli i zhurmës 35-65 dB

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Kapaciteti (CADR) 420 m3 / orë
Sipërfaqja e dhomës prej 50 m2
Fuqia 65W
Filtra: para-filtër, HEPA H11, karbon, fotokatalitik
Llambë baktervrasëse dhe virucide UVC
Jonizues ajri (10 milion jone / cm3)
Lagështues i ajrit
Telekomandë
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Sensori PM2.5
Treguesi i cilësisë së ajrit, temperaturës dhe lagështisë
Niveli i zhurmës 35-65 dB

Pastruesi i ajrit me një sistem filtrimi me 4 faza, llambë UVC, jonizues ajri dhe funksioni i lagështimit të ajrit është produkti më i përparuar në ofertën e pastruesit NEO. Siguron një kapacitet prej 420 m3 / h në një dhomë deri në 50 m2. Filtri HEPA shumë efikas filtron 99.97% të grimcave të imëta të pluhurit, polenit, marimangave dhe ndotësve të ajrit me PM 2.5. Filtri i karbonit të aktivizuar neutralizon aromat e padëshiruara të gatimit dhe pirjes së duhanit. Një filtër paraprak i imët i mban flokët, thekon dhe garzë në vend për ajër të brendshëm më të shëndetshëm dhe më të pastër. Filtri fotokatalitik rrit efektivitetin e pajisjes. Bakteret dhe përbërësit kimikë që vendosen në sipërfaqen e një shtrese të veçantë fotokalitale ndahen në substanca të padëmshme – dioksid karboni dhe ujë si rezultat i reaksioneve kimike.

Brendi

Neo Tools