Pastruese me avull JC-229 – ISKRA

65.00 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Fuqia: 1300W (maks)
Gjatësia e kabllit: 5m
Koka me nyje të rrumbullakët
– pjerrësi anësore 90 °
– pjerrësi përpara – prapa 70 °
Pastron dhe dezinfekton me avull nga 100-120 ° C

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830076850561

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Fuqia: 1300W (maks)
Gjatësia e kabllit: 5m
Koka me nyje të rrumbullakët
– pjerrësi anësore 90 °
– pjerrësi përpara – prapa 70 °
Pastron dhe dezinfekton me avull nga 100-120 ° C
Pastrues manual i ndashëm për pastrimin e vendeve të vështira për t’u arritur
I përshtatshëm për shumicën e materialeve dhe sipërfaqeve
Sistemi i ngrohjes turbo
Dorezë në formë ergonomike
Rezervuari i ujit 380 ml
Kapaku mbrojtës i rezervuarit të ujit

Brendi

ISKRA