Pikëse letkoni 100W – TOPEX

14.50 
Ka sasi

Fuqia: 100W
Tensioni: 230V ~ 50hz
Tempertura max: 400°C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 44E002

Përshkrimi

Fuqia: 100W
Tensioni: 230V ~ 50hz
Tempertura max: 400°C

Brendi

Topex