Polikolor dizajn IN 25 kg – WEBER

24.99 
Ka sasi

Kapacitetet: 25 kg
Zona e aplikimit: brenda
Përzihet para përdorimit
Uji i shtuar: 15-20%
Konsumi i produktit: 0.20kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2560
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Ngjyrë për ambientet e brendshme
Produkt më standardet më të larta ekologjike.
– rezistente ndaj pastrimit të thatë;
– bardhësi dhe dendësi e përmirsuar;
– recetë e përmirsuar;
– aplikohet lehtësisht;
Weberdeko Dizajn IN ngjyrë dekorative për ambientet e brendshme, rezistente ndaj fërkimeve dhe ka mbulueshmëri të mirë të sipërfaqes. Produkti duhet përzier para përdorimit. Për rezultate më të mira, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen (përzihen) në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin/bazën weberprim podlaga IN. Ngjyra aplikohet me furçë ose rul në dy shtresa. Shtresa e dytë e ngjyrës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotësisht.
Kapacitetet: 5/8/25 kg
Zona e aplikimit: brenda
Përzihet para përdorimit
Uji i shtuar: 15-20%
Konsumi i produktit: 0.20kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Brendi

Weber