Polirkë IE-PS510-180S – Iskra Ero

79.00 
S'ka sasi

Fuqia: 1500W
Rrotullimet: 600 – 3000 rpm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567745

Përshkrimi

Fuqia: 1500W
Tensioni: 230V – 240V ~ 50Hz
Gjerësia prerëse: 180mm
Rrotullimet: 600 – 3000 rpm

Brendi

IskraERO