Pomp qarkulluëse – HST Austria

69.99 179.99 
Ka sasi

Gjatësia e instalimit: 180 mm.
Furnizimi me energji elektrike: 230V-50Hz.
Kushinetë qeramike me cilësi të lartë për një jetë të gjatë shërbimi.
Presioni maksimal: 10 bar.

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Gjatësia e instalimit: 180 mm.
Furnizimi me energji elektrike: 230V-50Hz.
Temperatura e punës: 2-110 °C
Koka maksimale e shkarkimit: 6 m.
Me ndërprerës shpejtësie me 3 faza manuale: niveli i parë – 55 vat, niveli i dytë – 70 vat, niveli i tretë – 100 vat.
CE, TÜV-GS i testuar – IP 44
Kushinetë qeramike me cilësi të lartë për një jetë të gjatë shërbimi.
Presioni maksimal: 10 bar.

Informacion shtesë

Diametri

1" 25-60/180, 1" 25-80/180, 3/4" EP15-1, 5/4" 25-80/180, 5/4" 32-60/180, 5/4" 32-80/180

Brendi

HST