Pompë raketore INOX – Nakayama

199.90 
S'ka sasi

Tensioni: 230 V
Fuqia: 2 Hp
Lartësia: 1229 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: SP6300
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Tensioni: 230 V
Fuqia: 2 Hp
Lartësia: 1229 mm

5.4 m3 / orë – 36m
4.5 m3 / orë – 64m
3.6 m3 / orë – 85m
2.7 m3 / orë – 98m
1.8 m3 / orë – 106m
0,9 m3 / orë – 113m
0 m3 / orë – 123m

Brendi

Nakayama