Pompë raketore INOX – Nakayama

150.00 
S'ka sasi

Tensioni: 230 V
Fuqia: 1 kf
Lartësia: 857 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: SP6100
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Tensioni: 230 V
Fuqia: 1 kf
Lartësia: 857 mm

 

5.4 m3 / orë – 20m
4.5 m3 / orë – 35m
3.6 m3 / orë – 47m
2.7 m3 / orë – 54m
1.8 m3 / orë – 59m
0,9 m3 / orë – 63m
0 m3 / orë – 68m

Brendi

Nakayama