Prerëse elektrike 500W – GRAPHITE

149.99 
Ka sasi

Fuqia: 500W
Lëvizjet për min: 2000

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G401

Përshkrimi

Fuqia: 500W
Lëvizjet për min: 2000
Trashësia e prerjës Alumin: 2.5mm (max)
Trashësia e prerjës metal të butë: 1.6mm (max)
Trashësia e prerjës metal të fortë: 0.8mm (max)

Brendi

Graphite