Prerëse për metal GX-TH-MT03 – ISKRA

39.00 
S'ka sasi

• Tensioni: 230-240V~50Hz
• Fuqia: 300W
• Rrotullimet e lira: 0-26.000/min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566380

Përshkrimi

• Tensioni: 230-240V~50Hz
• Fuqia: 300W
• Rrotullimet e lira: 0-26.000/min-1
• Shpejtësia që rregullohet
• Shtojcat:
– shtojca për thithjen e pluhurit
– pllaka për gërryerje
– fleta për gërryerje (3x)
– letër zhytëse për gërryerje (2x)
• Gjatësia e kabllos: 1,8m
• Paketimi: valixhe
• Dimensionet e kutisë (në mm):
300 (GJ) x 80 (GJ) x 199 (L)
• Neto pesha: 1,345 kg

Brendi

ISKRA