Pres lidhëse F – RBM

2.65 24.99 
Ka sasi

Temperatura e funksionimit: 95 ° C max
Presioni i funksionimit: max 10 bar

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Temperatura e funksionimit: 95 ° C max
Presioni i funksionimit: max 10 bar

Informacion shtesë

Ø

Φ 26×3/4", Φ14×1/2", Φ16×1/2", Φ16×3/4", Φ18×1/2", Φ18×3/4", Φ20×1/2", Φ20×3/4", Φ26×1", Φ32×1", Φ40×1", Φ40×1" 1/4, Φ50×1" 1/2, Φ63×4"

Brendi

RBM