Pres lidhëse me holander – RBM

3.89 6.29 
Ka sasi

Kapak dielektrik i mbajtësit të tubit në PE
Lidhja filetore UNI-EN-ISO 228
Temperatura maksimale e funksionimit 95 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Vula elastomere
Kapëse e zorrës prej çeliku inox
Kapak dielektrik i mbajtësit të tubit në PE
Lidhja filetore UNI-EN-ISO 228
Temperatura maksimale e funksionimit 95 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Informacion shtesë

Ø

Φ16×1/2", Φ16×3/4", Φ20×3/4"

Brendi

RBM