Pres Te – RBM

5.19 49.99 
Ka sasi

Temperatura e funksionimit: 95 ° C max
Presioni i funksionimit: max 10 bar

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Trup bronzi
Unazë shtrënguese prej çeliku inox
Temperatura e funksionimit: 95 ° C max
Presioni i funksionimit: max 10 bar

Informacion shtesë

Ø

Φ 16, Φ 20, Φ 26, Φ 32, Φ 40, Φ 50, Φ 63, Φ14, Φ18

Brendi

RBM