Pres Te redukus – RBM

9.29 12.49 
Ka sasi

Kapak dielektrik i mbajtësit të tubit në PE
Temperatura maksimale e funksionimit 95°C
Presioni maksimal i punës 10 Ba

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Trup bronzi i veshur me nikel nga jashtë
Vula elastomere
Kapëse tubash prej çeliku inox
Kapak dielektrik i mbajtësit të tubit në PE
Temperatura maksimale e funksionimit 95°C
Presioni maksimal i punës 10 Ba

Informacion shtesë

Ø

20×16, 26×16, 26×20

Brendi

RBM