Pres ventill -RBM

24.99 36.99 
Ka sasi

Lidhjet e shtypjes me kapak dielektrik PE dhe kapëse të zorrës prej çeliku inox
Temperatura maksimale e funksionimit: 95 °C
Presioni maksimal i punës: 10 Bar

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Lidhjet e shtypjes me kapak dielektrik PE dhe kapëse të zorrës prej çeliku inox
Temperatura maksimale e funksionimit: 95 °C
Presioni maksimal i punës: 10 Bar

Informacion shtesë

Ø

Φ 26×3/4", Φ16×1/2", Φ20×3/4"

Brendi

RBM