Qelsa për smartphone set 10 copë – NEO TOOLS

3.50 
Ka sasi

Komplet 10 mjetesh mjetesh hapëse
Mjetet universale të hapjes
Projektuar për: smartphone, tableta dhe pajisje të tjera elektronike

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-125
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Komplet 10 mjetesh mjetesh hapëse
Mjetet universale të hapjes
Projektuar për: smartphone, tableta dhe pajisje të tjera elektronike
Seti përfshin:
Mjete universale, anti-statike të hapjes për hapjen e rrethimit të telefonave, fletoreve dhe pajisjeve të tjera elektronike
Mjete hapëse të mbylljes së njëanshme të bëra prej plastike të fortë për hapjen e rrethimeve të vogla
Mjete hapëse të rrethimit të dyanshëm të bërë nga plastika e fortë

Brendi

Neo Tools