Qelsa për smartphone set 3 copë – NEO TOOLS

6.90 
Ka sasi

Set me 3 copë mjetesh hapëse-këshilla të gjuhës
Projektuar për: smartphone, tableta, fletore, pajisje navigimi, monitorë dhe pajisje të tjera

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-118
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Set me 3 copë mjetesh hapëse-këshilla të gjuhës
Projektuar për: smartphone, tableta, fletore, pajisje navigimi, monitorë dhe pajisje të tjera
Seti përfshin:
3 këshilla gjuhësore, secila me dy tehe
6 tehe, tehe U dhe V
Mjaft e gjatë për funksionim të rehatshëm

Përdoren për shërbime në smartphone, tableta, fletore. Kryesisht për specialistët dhe profesionistët e elektronikës që merren me këto punë. Seti përbëhet nga 3 maja të gjuhës me maja të dyfishta. Ato janë të dizajnuara për hapjen e zorrëve të pajisjeve elektronike që përmbajnë skeda mbyllëse.

Brendi

Neo Tools