Radiator me vaj YL-B28-9 – ISKRA

59.00 
S'ka sasi

• 3 nivele të ngrohjes 800W/1200W/2500W
• Termostat rregullues
• Mbrojtje e trefishtë nga mbinxehja

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042565185

Përshkrimi

• 3 nivele të ngrohjes 800W/1200W/2500W
• Termostat rregullues
• Mbrojtje e trefishtë nga mbinxehja
• Butonë me drita me indikatorë
• Presion i testuar
• Rrota të lehta për lëvizje të lehtë
• Dorezë praktike për bartje
• Varëse për kabllon e rrymës
• 11 brinj për nxehje+B27:C30
• Dimensionet e kutisë (në mm):
440 (GJ) x 160 (GJ) x 655 (L)

Brendi

ISKRA