Ratifikuës 500W + Pompë për goma

40.89 
S'ka sasi

Ratifikuës
Fuqia: 500 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Diametri i diskut: 115mm
Rrotullimet për min: 12000 rpm
—————————————
Pompë për goma
Dimensionet: 38 x 500 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 51G053+BHP5000

Përshkrimi

Ratifikuës
Fuqia: 500 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Diametri i diskut: 115mm
Rrotullimet për min: 12000 rpm
—————————————
Pompë për goma
Dimensionet: 38 x 500 mm

Brendi

Verto