Ratifikuës IE-AG2600 + Gërshëre për kopsht 7.2V

159.98 
S'ka sasi

Ratifikuës
Fuqia: 2600W
Tensioni: 230V – 240V ~ 50Hz
Gjerësia prerëse: 230mm
Rrotullimet: 6600rpm
———————————–
Gërshëre
Tensioni: 7.2V
Kapaciteti i bateris: 1500 mAh
Gjatësia e tehut: 13.6 cm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567349+EH1100

Përshkrimi

Ratifikuës
Fuqia: 2600W
Tensioni: 230V – 240V ~ 50Hz
Gjerësia prerëse: 230mm
Rrotullimet: 6600rpm
———————————–
Gërshëre
Tensioni: 7.2V
Kapaciteti i bateris: 1500 mAh
Gjatësia e tehut: 13.6 cm

Brendi

ISKRA