Rigips super joint filler 5 kg

2.70 
Ka sasi

Për përpunim me dhe pa shirita përforcues Rigips. Ka një shkallë shumë të ulët zhytjeje dhe rërë të mirë.
Fushat e aplikimit: Për mbushjen e fugave dhe lidhjeve të skajeve VARIO me ose pa shirita përforcimi Rigips.
Konsumi: përafërsisht 0,3 kg / m² – në varësi të trashësisë së panelit, llojit dhe nivelit të ekzekutimit.
Njësitë e paketimit: thes 5 kg

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R3075L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Mbushësi i fugave Rigips VARIO është një mbushës fugash i imët, i modifikuar me plastikë për mbushjen e kartonit të gipsit, për përpunim me ose pa shirita përforcimi Rigips.
Gjithashtu i përshtatshëm për përdorim me pllaka Glasroc F Ridurit, Glasroc F Riflex, Rigiton, Rigidur dhe Rigidur H.

Mund të përdoret edhe për mbushje të fugave pa shirita përforcues.
Përparësitë e produktit:
Për përpunim me dhe pa shirita përforcues Rigips. Ka një shkallë shumë të ulët zhytjeje dhe rërë të mirë.
Fushat e aplikimit: Për mbushjen e fugave dhe lidhjeve të skajeve VARIO me ose pa shirita përforcimi Rigips.
Konsumi: përafërsisht 0,3 kg / m² – në varësi të trashësisë së panelit, llojit dhe nivelit të ekzekutimit.
Njësitë e paketimit: thes 5 kg

Brendi

Weber