Roller 250mm Velour – ZIMA

5.90 
Ka sasi

Është i shkëlqyeshëm për aplikimin e një shtrese antikorozive me viskozitet të lartë, të gjitha llojet e llaqeve dhe dispersionit shumë të dendur, lateksit dhe bojrave dekorative në sipërfaqe shumë të lëmuara.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 419749
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Roller velour është prej leshi të endur me një sasi më të vogël të fibrave. Është i shkëlqyeshëm për aplikimin e një shtrese antikorozive me viskozitet të lartë, të gjitha llojet e llaqeve dhe dispersionit shumë të dendur, lateksit dhe bojrave dekorative në sipërfaqe shumë të lëmuara.

Dimesionet: 250x42x4 mm

Brendi

ZIMA